Terug

Volg Vandaag Inside

Bondscoach Constantine van India stapt op

Bondscoach Constantine van India stapt op

15 jan 2019, 10:44

SHARJAH (ANP/RTR) - Bondscoach Stephen Constantine heeft ontslag genomen bij de Indiase voetbalbond. De Engelsman nam zijn besluit na de uitschakeling van India in de groepsfase van de Azië Cup. De nederlaag van 1-0 tegen Bahrein betekende dat India als laatste eindigde in poule A.

Constantine (56) was bezig aan zijn tweede periode als bondscoach van India. Hij was eerder tussen 2002 en 2005 aan het werk in het Aziatische land en nam in 2015 de functie weer ter hand. Hij presteerde niet onverdienstelijk, want India plaatste zich eindelijk weer eens voor de Azië Cup en het voetbalteam slaagde er vorig jaar voor het eerst in de top 100 van de wereldranglijst binnen te komen.

,,De cirkel is rond. Het is na vier jaar tijd om te vertrekken en weer eens naar huis te gaan. Ik heb mijn dochters de afgelopen jaren eens in de drie of vier maanden gezien'', lichtte Constantine zijn besluit toe.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.