Terug

Volg Vandaag Inside

Bomvol programma bij De Oranjezomer met onder meer Hans Kraay Jr. en Hélène Hendriks

Bomvol programma bij De Oranjezomer met onder meer Hans Kraay Jr. en Hélène Hendriks

4 juli 2021, 15:28

Ondanks dat het EK Voetbal vandaag een rustdag kent, gaan de mannen van De Oranjezomer stoïcijns door. Naast René, Johan en Wilfred zal Hans Kraay Jr. vanavond weer aanschuiven.

Grote vraag in Nederland is op het moment natuurlijk wie de nieuwe bondscoach wordt. Louis van Gaal is een van de trainers die veel genoemd wordt. Hans koestert warme herinneringen met Van Gaal en dus zal hij daar vast en zeker een goede mening over hebben.

Daarnaast zien we Hélène Hendriks terugkeren aan de bar in de vroege uitzending. In de late uitzending ontvangen de mannen Michael Boogerd en Maarten Breckx. Boogerd komt met het laatste nieuws rondom de Tour de France en Breckx kan alles vertellen over de deceptie van België.

Dat en héél veel meer vanavond bij De Oranjezomer om 20.00 en 22.55 uur!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.