Terug

Volg Vandaag Inside

Bolt gemotiveerd na eerste training Mariners

Bolt gemotiveerd na eerste training Mariners

21 aug 2018, 10:18

MELBOURNE (ANP) - Usain Bolt heeft dinsdag onder grote belangstelling voor het eerst meegetraind bij de Australische voetbalclub Central Coast Mariners. De voormalige topsprinter wil in Australië een contract als profvoetballer afdwingen. De achtvoudig olympisch kampioen weet dat er nog veel werk te doen is, maar zijn eerste training heeft hem veel motivatie gegeven.

,,Ik moet het stap voor stap doen. Ik benader het net zoals op de atletiekbaan. De eerste training is altijd zwaar. Je weet dan hoeveel werk je nog moet verzetten. Ik voelde mij goed vandaag. Ik weet dat het tijd nodig heeft, maar ik ben er klaar voor om er keihard voor te werken'', zei Bolt, die eerder ook meetrainde bij Borussia Dortmund, Mamelodi Sundowns en Strømsgodset.

Bolt weet dat er kritiek is op zijn pogingen om door te breken als voetballer. ,,Ook toen ik nog atleet was werd er van alles over mij geroepen, maar ik heb altijd bewezen dat mensen ongelijk hadden en dat wil ik nu weer doen.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.