Terug

Volg Vandaag Inside

Bologna wil Stefano Denswil overnemen van Club Brugge

Bologna wil Stefano Denswil overnemen van Club Brugge

26 juni 2019, 22:06

Bologna wil Stefano Denswil naar de Serie A halen. De Italiaanse club heeft zich bij Club Brugge gemeld voor de centrale verdediger.

Volgens het Belgische Nieuwsblad komt het bod van Bologna in de buurt van de vraagprijs, naar schatting zo'n 7 miljoen euro. Club Brugge nam Denswil vier jaar geleden over van Ajax.

Denswil kan bij Bologna ploeggenoot worden van Mitchell Dijks, die hij nog van zijn periode bij Ajax kent. Bologna eindigde het afgelopen seizoen als tiende in de Serie A.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.