Terug

Volg Vandaag Inside

Boëtius hoeft geen chemotherapie te ondergaan na ontdekking tumor

Boëtius hoeft geen chemotherapie te ondergaan na ontdekking tumor

30 sep 2022, 13:43

Jean-Paul Boëtius hoeft na de ontdekking van een tumor in een testikel geen chemotherapie te ondergaan.

Dat heeft onderzoek volgens zijn club Hertha BSC uitgewezen. De 28-jarige Rotterdammer werd vorige week al succesvol geopereerd aan de tumor.

De oud-speler van Feyenoord stapte afgelopen zomer over van 1. FSV Mainz 05 naar Hertha BSC. Boëtius speelde zes wedstrijden in de Bundesliga voor Hertha, waarvan twee als basiskracht.

Ruim twee maanden geleden werd bij Sébastien Haller ook al een tumor in een teelbal ontdekt, kort nadat hij van Ajax was overgestapt naar Borussia Dortmund. Bij de Ivoriaanse international bleek de tumor kwaadaardig te zijn. Haller moest daarom beginnen aan chemotherapie en kan de komende maanden niet voetballen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.