Terug

Volg Vandaag Inside

Boëtius hervat groepstraining bij Hertha na operatie aan tumor

Boëtius hervat groepstraining bij Hertha na operatie aan tumor

18 okt 2022, 00:00

Jean-Paul Boëtius is enkele weken na een operatie aan een tumor in een testikel teruggekeerd bij de groepstraining van Hertha BSC. De Nederlandse voetballer betrad het veld onder luid applaus van zijn Duitse teamgenoten. Boëtius had eerder al de individuele oefeningen hervat.

"Iedereen is blij en opgelucht", reageerde coach Sandro Schwarz. "De stemming zat er vandaag meteen goed in. Dit is een enorme opsteker. Het is goed om Jean-Paul er weer bij te hebben." De trainer kon nog niet zeggen wanneer de oud-speler van onder meer Mainz en Feyenoord weer wedstrijden gaat spelen.

De 28-jarige Rotterdammer werd vorige maand succesvol geopereerd na de ontdekking van een tumor in een testikel. Hij hoefde geen chemotherapie te ondergaan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.