Terug

Volg Vandaag Inside

Boetes voor Arsenal en Tottenham

Boetes voor Arsenal en Tottenham

20 dec 2018, 19:15

LONDEN (ANP) - De Engelse voetbalbond FA heeft boetes opgelegd aan Arsenal en Tottenham Hotspur, omdat de clubs hun spelers niet in de hand hadden tijdens de Londense derby uit de Premier League op 2 december. Arsenal moet 45.000 Engelse pond (ongeveer 50.000 euro) betalen, Tottenham 50.000 pond (55.000 euro).

De FA onderzocht uitvoerig het opstootje dat in die wedstrijd ontstond nadat Eric Dier van de Spurs de 1-1 had gemaakt en voor de tribune de fans van Arsenal begon te provoceren. Vervolgens begon wisselspeler Stephan Lichtsteiner van Arsenal zich ermee te bemoeien. Hij stapte het veld op en begon Dier te duwen. Het gevolg was dat diverse spelers van beide clubs met elkaar begonnen te ruziën.

De FA oordeelde dat beide clubs blaam treft voor het onbehoorlijke gedrag van hun spelers. Arsenal won de wedstrijd met 4-2.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.