Terug

Volg Vandaag Inside

Boete voor niet-dragen mondkapje wordt 95 euro

Boete voor niet-dragen mondkapje wordt 95 euro

12 nov 2020, 00:38

De boete voor het niet dragen van een mondkapje in ruimtes waar dat wel verplicht is, wordt 95 euro. Dat bevestigt het ministerie van Justitie en Veiligheid.

De hoogte van het bedrag is in lijn met andere boetes voor corona-overtredingen. Er volgt dan ook geen strafblad op een mondkapjesboete.

De mondkapjesplicht in alle publieke binnenruimten die het kabinet wil instellen, gaat uiterlijk 1 december van kracht. Vanaf dan gelden ook de boetes.

Sinds vorige week zijn de speciale Veronica Inside-mondkapjes binnen en verkrijgbaar in de Veronica Inside-shop. Voorkom een boete van 95 euro en schaf HIER je mondkapje aan! Het mondkapje met de imposante snor van Johan Derksen verschijnt binnenkort in de shop.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.