Terug

Volg Vandaag Inside

Boeren blokkeren meerdere snelwegen in het land

Boeren blokkeren meerdere snelwegen in het land

4 juli 2022, 15:41

Protesterende boeren op trekkers blokkeren maandagmiddag meerdere wegen. Zo zijn er op de A67 meerdere blokkades bij de Belgische grens en ook bij Venlo staat het verkeer op die snelweg vast.

'Het verkeer kan er momenteel via de vluchtstrook langs, naar de Duitse grens', zo meldt Rijkswaterstaat. Bij Helden is de A67 inmiddels weer tractorvrij, maar zijn de toeritten nog afgesloten. Bij Hapert rijdt het verkeer weer, nadat de politie daar ingreep.

Verder is de A1 richting Duitsland bij Hengelo dicht door een demonstratie tegen het stikstofbeleid van het kabinet. Op verzoek van de politie heeft Rijkswaterstaat de weg bij knooppunt Buren afgesloten.

Op de A28 van Groningen naar Zwolle veroorzaakt langzaam rijdend verkeer hinder voor weggebruikers bij Meppel. Op de A37, tussen de Nederlandse grens en Zwartemeer, richting Hoogeveen, is de weg versperd door landbouwvoertuigen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.