Terug

Volg Vandaag Inside

BoerBurgerBeweging-leider reageert op uitspraken Johan: 'Lieve Johan Derksen, 4 dingen...'

BoerBurgerBeweging-leider reageert op uitspraken Johan: 'Lieve Johan Derksen, 4 dingen...'

24 apr 2021, 11:17

Caroline van der Plas slaat op Twitter terug naar Johan Derksen. De nestor van Veronica Inside kraakte vrijdagavond een kritische noot over de voorvrouw van de BoerBurgerBeweging.

Caroline van der Plas wees afgelopen week minister Hugo de Jonge terecht, toen hij haar politieke partij ‘triple B’ noemde. ‘Ja sorry, hier maak ik ernstig bezwaar tegen. Net al hoe de minister-president dat zegt, ‘triple B’, en u gaat dat nu even vrolijk over doen. Ik heb hier zo straks een betoog gehouden met een oproep of u wilt stoppen met die minachting. Ik vind dit gewoon echt minachtend wat u nu doet. En ik wil, ik éís ook dat dat teruggenomen wordt, en dat u onze naam normaal uitspreekt. En niet alleen vanavond, maar de komende víér jaar.’

René van der Gijp schoot volledig in de lach om de confrontatie. Volgens Johan Derksen was de reactie van Caroline van der Plas onnodig. ‘Zo’n interruptie is volkomen overbodig, want die man bedoelde dat helemaal niet verkeerd. Wat een onzin. Dat is voor de bühne, voor op TV’.

Bovendien vindt Johan dat haar partij niet het hoogste woord zou moeten voeren, omdat ze slechts ‘één zeteltje’ hebben . Ook liet Johan weten dat hij de vader van Caroline kende. ‘Hij had een Schotse vrouw en daarom heet ze geen Carolien maar Caroline’. 

De uitspraken in Veronica Inside schoten bij Van der Plas volledig in het verkeerde keelgat. Via Twitter slaat de partijleider terug. ‘Lieve Johan Derksen, vier dingen:

1.     Mijn moeder is Ierse. Niet Schotse.

2.     Klopt. BBB haalde 1 ‘zeteltje’.

3.     De partij waarbij jij je bij een paar maanden geleden aansloot als ‘ambassadeur’: Code Oranje, haalde nul zeteltjes. Nul.

4.     X!'

Kijk hieronder het fragment terug waarin René ziet hoe kamerlid Caroline van der Plas (BoerBurgerBeweging) ontploft als de naam van haar partij verkeerd wordt uitgesproken door coronaminister Hugo de Jonge.

René krijgt slappe lach van BoerBurgerBeweging-leider
3:34
René krijgt slappe lach van BoerBurgerBeweging-leider

 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.