Terug

Volg Vandaag Inside

Boek over Eric Meijers in de maak: ‘Ik denk dat de mensen dat graag willen lezen’

Boek over Eric Meijers in de maak: ‘Ik denk dat de mensen dat graag willen lezen’

11 feb 2022, 11:15

Er komt een boek uit over Eric Meijers. Dat maakt de succesvolle amateurtrainer bekend in een videoitem van VI Vandaag. Het is de bedoeling dat het boek vanaf april in de winkels ligt. 

‘Ja, er komt een boek uit over mijn 30-jarige carrière als trainer in de top van het amateurvoetbal en betaald voetbal’, onthult Meijers. ‘En er zit wel een heel mooi verhaal achter. Het is natuurlijk leuk dat er over jouw carrière een boek uitkomt, maar wat mooier is, degene die het heeft geschreven - en dat is niet mooi - die is 7 april 2021 overleden.’ Toen Danny van den Broek, auteur van het boek en journalist van De Gelderlander, overleed, was het boek nog niet af. ‘Toen hebben we afgesproken dat we het boek gingen afmaken. En dat is gelukt’, vertelt Meijers trots. ‘Wij willen dat graag begin april gaan presenteren ter nagedachtenis aan Danny van den Broek, en de opbrengsten zullen volledig ten goede komen aan Stichting Melanoom.’

Meijers werd november vorig jaar ontslagen door SV Spakenburg. Eerder was hij trainer bij onder meer Helmond Sport, het Nijmeegse Hatert, het Cuijkse JVC en het Huissense RKHVV.  ‘Ik denk dat het voor iedereen heel leuk is om te gaan lezen', zegt Meijers over het boek. 'Zeker ook voor beginnende trainers die het vak nog moeten leren, en moeten ervaren. Voor hun is het boek natuurlijk prachtige literatuur om te gaan lezen.’

Thuis bij Eric Meijers: ‘Bij Spakenburg ontslagen na frictie over keeper’
12:36
Thuis bij Eric Meijers: ‘Bij Spakenburg ontslagen na frictie over keeper’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.