Terug

Volg Vandaag Inside

Boef en Lil Kleine supporten rapper Memphis

Boef en Lil Kleine supporten rapper Memphis

14 jan 2019, 13:44

Memphis is al jaren bezig met muziek. In zijn tijd als jeugdspeler van PSV was de Oranje-international al te horen op nummers van rapformatie Rotterdam Airlines.

Plots kwam er een einde aan de muziekdroom van Memphis. In 2011 stelde toenmalig PSV-trainer Fred Rutten Memphis voor een dillema: muziek of voetbal? Memphis focuste zich op het voetbal en liet muziek voor wat het was.

Inmiddels heeft de aanvaller de draad weer opgepakt en houdt hij zich naast het voetbal ook weer met muziek bezig. Zo bracht hij een

met rapper Winne uit en vierde hij z'n vijf miljoenste Instagram-volger door een freestyle online te gooien.

Eind december bracht Memphis 'No Love' uit en dit nummer zou misschien wel eens voor zijn muzikale doorbraak kunnen zorgen. Het nummer met bijbehorende videoclip gaat hard op YouTube en de reacties zijn lovend. Memphis lijkt ook in de smaak te vallen bij Boef en Lil Kleine. Laatstgenoemde poseert op Instagram met Memphis en Promes en schrijft daarbij: 'Foto met twee betere rappers dan vele van jullie op dit moment. btw, ze voetballen ook.'

source=igcopy

Boef plaatst op zijn beurt een filmpje waarin hij meezingt met het nieuwste nummer van Memphis.

Zit er wellicht een samenwerking aan te komen? We gaan het zien!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.