Terug

Volg Vandaag Inside

Boateng staat voor vertrek bij Bayern München

Boateng staat voor vertrek bij Bayern München

6 apr 2021, 10:43

Aan het dienstverband van de Duitse voetballer Jérôme Boateng bij Bayern München lijkt na tien jaar een einde te komen. Volgens het vakblad Kicker wordt het aflopende contract van de 32-jarige verdediger niet verlengd door de Duitse kampioen en winnaar van de Champions League.

In dienst van de 'Rekordmeister' vulde de verdediger zijn erelijst onder meer met acht landstitels en twee keer de eindzege in de Champions League (2013 en 2020). Bayern is dit seizoen hard op weg naar titelprolongatie en ook nog actief in de Champions League.

Boateng was de laatste jaren mede vanwege de nodige blessures niet altijd verzekerd van een basisplaats, maar dit seizoen maakt hij wel vrijwel altijd deel uit van het elftal van trainer Hansi Flick. Gezien zijn leeftijd zou Bayern het echter tijd vinden om afscheid te nemen van Boateng, die net als ploeggenoot Thomas Müller en Mats Hummels door bondscoach Joachim Löw ook al uit de nationale ploeg is geschrapt. Zij maakten deel uit van het Duitse elftal dat in 2014 wereldkampioen werd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.