Terug

Volg Vandaag Inside

Boateng niet met Duitsland naar Parijs

Boateng niet met Duitsland naar Parijs

14 okt 2018, 17:59

AMSTERDAM (ANP) - De Duitse bondscoach Joachim Löw kan dinsdag in het duel met Frankrijk om de Nations League in Parijs niet beschikken over Jérôme Boateng. De dertigjarige verdediger van Bayern München kampte in de wedstrijd in de Johan Cruijff ArenA tegen Nederland met spierproblemen, maar Löw liet hem tot het laatste fluitsignaal staan. De Duitse voetbalbond DFB meldde zondag dat Boateng met een pijnlijke kuit is teruggereisd naar Duitsland en dinsdag er niet bij is.

De reserves en wisselspelers van Duitsland trainden zondag op het trainingscomplex van Ajax. De spelers van het basiselftal dat met 3-0 onderuit ging werkten een herstelprogramma af in het hotel. De Duitse ploeg reist maandag door naar Parijs. ,,We zullen wat gesprekken voeren en de wedstrijd nog eens nauwkeurig bestuderen'', zei Löw na de voor de Duitsers zo pijnlijk verlopen wedstrijd. ,,Wij moeten als trainers nu de juiste conclusies trekken voor het duel met Frankrijk.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.