Terug

Volg Vandaag Inside

Boadu terug in de basis bij AZ

Boadu terug in de basis bij AZ

24 okt 2019, 20:08

AZ gaat donderdag in Den Haag op jacht naar de eerste zege in groep J van de Europa League. Dat doet de ploeg van coach Arne Slot tegen het Kazachse Astana met Myron Boadu in de spits. Zaterdag in het verloren duel met sc Heerenveen stond Ferdy Druijf nog in de punt van de aanval. Boadu zat toen een schorsing uit.

Boadu is de enige speler aan de aftrap die zaterdag geen basisplaats had. Hij vormt een aanval met Calvin Stengs en Oussama Idrissi. AZ speelde tot dusverre twee keer gelijk: uit tegen Partizan Belgrado en in Den Haag, omdat het eigen stadion na het instorten van een dak afgelopen zomer niet beschikbaar is, tegen Manchester United. Astana staat nog op nul punten.

Opstelling AZ: Bizot; Svensson, Vlaar, Wuytens, Wijndal; Midtsjø, De Wit, Koopmeiners; Stengs, Boadu, Idrissi.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.