Terug

Volg Vandaag Inside

Boadu geeft bal na drie doelpunten aan zijn vader

Boadu geeft bal na drie doelpunten aan zijn vader

28 feb 2021, 20:38

Met de wedstrijdbal onder zijn rechterarm wandelde Myron Boadu na de zege van zijn AZ op Feyenoord (4-2) door de catacomben van het stadion van AZ. "Als je er drie maakt, dan mag je de bal houden", zei hij. "Dat is een mooie regel."

"Zonder mijn teamgenoten was mij dit niet gelukt", zei de 20-jarige Boadu. "Ik werd aardig aangespeeld. Maar ik heb nu ook geen kans gemist volgens mij. Dit moet ik iedere week laten zien. Ik wil graag beter worden en krijg van veel mensen goede adviezen. Van Kees Kist bijvoorbeeld maar ook van mijn vader. Hij krijgt de bal. Hij was een beetje aan het zeuren dat ik nooit driemaal scoorde voor AZ."

"We begonnen niet zo goed", zei Boadu. "Ik heb tijdens de wedstrijd ook tegen de trainer gezegd dat we te ver naar achteren liepen. Iedereen was het daar wel mee eens. In de tweede helft hebben we het een stuk beter gedaan. Maar voor rust waren we onszelf niet."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.