Terug

Volg Vandaag Inside

BNNVARA zet nieuw programma Theo Maassen gewoon door

15 feb 2024, 21:13

Theo Maassen is binnenkort op televisie te zien met zijn nieuwe programma Der Theo. Het programma, gemaakt door BNNVARA en Blazhoffski, gaat over de verschillen tussen de Nederlandse en Duitse cultuur.

Het programma is vanaf 3 mei wekelijks te zien op NPO 1. Maassen, BNNVARA en Blazhoffski hebben het programma de afgelopen twee jaar gemaakt, in aanloop naar het EK voetbal 2024 in Duitsland.

Maassen is de afgelopen tijd flink in het nieuws geweest. Weekblad Privé schreef dat de cabaretier zich schuldig zou hebben gemaakt aan huiselijk geweld. Het tijdschrift zou in het bezit zijn van uitgebreid appcontact tussen de vrouw en minnares van Maassen. De zus, ex-vriendin en vrouw van Maassen ontkennen deze berichten. BNNVARA laat weten niet in te gaan op "geruchten over iemands privéleven".

Johan reageerde eerder in Vandaag Inside op het artikel van Privé over Theo Maassen. Bekijk het fragment bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.