Terug

Volg Vandaag Inside

BN'ers steunen Eloise na kritiek op badpak in Het Perfecte Plaatje: 'Mag dit wel, Jeroen Snel?'

BN'ers steunen Eloise na kritiek op badpak in Het Perfecte Plaatje: 'Mag dit wel, Jeroen Snel?'

13 mei 2023, 16:37

Eloise heeft gereageerd op de commotie die ontstaan is na haar verschijning in een badpak tijdens een aflevering van RTL 4-programma Het Perfecte Plaatje. De gravin bedankt zaterdag op Instagram voor "alle mega lieve reacties" die ze kreeg nadat royaltyverslaggever Jeroen Snel het optreden een "grensgevalletje" noemde.

Snel wilde met zijn opmerking over 'gravinfluencer' Eloise en haar badpak "wijzen op het feit dat de monarchie soms een beetje gewoon aan het worden is". Dat laat hij zaterdag weten aan het ANP in reactie op het commentaar van prins Constantijn over zijn woorden in RTL Boulevard. Constantijn stelde vrijdagavond niet te snappen dat er commotie is over het feit dat zijn dochter in badpak op televisie kwam.

"Het gaat mij absoluut niet om zijn dochter", beklemtoont Snel. "Ik gaf mijn commentaar over het feit dat een lid van de koninklijke familie in badpak verschijnt. Het moet kunnen, alles moet kunnen. Maar het doet misschien wat af aan het beeld dat ik persoonlijk van de monarchie heb." Snel beklemtoont dat hij dit ook zou hebben gezegd als het ging om een mannelijke royal in zwemkleding.

BN'ers steunen Eloise

Na het commentaar van Snel in RTL Boulevard reageerden verschillende BN'ers op Instagram met foto's van zichzelf in badpak met de hashtag #eloisemagzelfkiezen en #magditwelvanjeroensnel. Onder andere Chantal Janzen, Jan Versteegh en Britt Dekker tonen hun support.

"Lieve iedereen, wauw wauw wauw, bedankt voor alle mega lieve reacties", aldus de 'gravinfluencer'. Ze vindt het "echt hartverwarmend om te zien" dat zoveel mensen haar steunen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.