Terug

Volg Vandaag Inside

Blunder van stadionspeaker zorgt voor complete chaos: Roda JC viert onterecht promotie

4 mei 2024, 12:45

Spelers en fans van Roda JC dachten vrijdagavond dat hun ploeg was gepromoveerd naar de Eredivisie, waardoor honderden fans het veld op rende en spelers terugkwamen uit de kleedkamer om het te vieren. Echter bleek het miscommunicatie van de stadionspeaker.

Bij winst van Roda en verlies van directe concurrent FC Groningen zou Roda promoveren naar de Eredivisie. Lange tijd leek het erop dat Groningen met 1-0 zou verliezen van Telstar, maar in blessuretijd wist Groningen de stand op 1-1 te zetten. Echter dacht stadionspeaker Wim Frijns opeens dat het uiteindelijk toch nog 2-1 voor Telstar was geworden. “Dat was het dus niet. Ik had het beter moeten verifiëren, maar het internet is heel slecht”, aldus de stadionspeaker tegenover ESPN. De spelers verdwenen vervolgens naar de kleedkamer en de fans bleven ontredderd achter.

Johan en René wisselden onlangs in Vandaag Inside een paar ordinaire anekdotes met elkaar uit over oud-voorzitter Renze de Vries van FC Groningen. "Ik vond dat zo ziek!" Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.