Terug

Volg Vandaag Inside

Bloedfanatieke Hélène verslaat Toine van Peperstraten in Top 2000-quiz

Bloedfanatieke Hélène verslaat Toine van Peperstraten in Top 2000-quiz

29 dec 2020, 22:55

Hélène Hendriks was dinsdagavond te gast in het programma Top 2000 Top 2000 a gogo, waarin ze de quiz speelde tegen Toine van Peperstraten.

Hélène werd geïntroduceerd door Matthijs van Nieuwskerk, waarbij de presentator eindigde met 'En Hélène is vooral van de sport.' 'Ja,' beaamde de presentatrice, waar ze snel aan toevoegde: 'en van het winnen! Ik vrees wel een beetje, ik moet me misschien een beetje indekken.'

Tijdens de quiz kon Hélène haar fanatisme niet verbergen: Ze vroeg aan het enige jurylid of hij nog over te halen was en kon haar blijdschap niet verbergen toen Toine van Peperstraten een fout antwoord gaf. Uiteindelijk won ze de quiz met 6,5-4. De uitzending is hier terug te kijken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.