Terug

Volg Vandaag Inside

Blind voor het eerst in basis bij Bayern München, ook Gravenberch start

Blind voor het eerst in basis bij Bayern München, ook Gravenberch start

18 feb 2023, 15:15

Bayern München speelt zaterdagmiddag de uitwedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach. Er zullen twee Nederlanders aan de aftrap staan, waaronder Daley Blind.

Deze winter vertrok Blind van Ajax naar Bayern München, maar maakte nog niet veel minuten voor zijn nieuwe club. Dinsdag behaalde Bayern een zwaarbevochten overwinning (0-1) in de Champions League op bezoek bij Paris Saint-Germain. Coach Julian Nagelsmann wijzigt daarom zijn elftal op een aantal plaatsen voor de competitiewedstrijd. De voormalige Ajacied speelt naar alle waarschijnlijkheid links in het centrum.

De andere Nederlander in de basis is Ryan Gravenberch. Hij maakt zijn basisdebuut in de competitie voor de club en zal op het middenveld spelen, samen met Joshua Kimmich en Leon Goretzka. De wedstrijd tussen Borussia Mönchengladbach en Bayern München wordt zaterdag om 15:30 afgetrapt in Borussia-Park.

In Vandaag Inside vertelde Valentijn Driessen dat Alfred Schreuder achteraf niet blij was met de beslissing om Blind te laten gaan.

Schreuder heeft spijt van afscheid Blind: 'Dat heeft hij verkeerd ingeschat'
3:20
Schreuder heeft spijt van afscheid Blind: 'Dat heeft hij verkeerd ingeschat'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.