Terug

Volg Vandaag Inside

Blind verrast door schorsing Onana: 'Voor ons kwam dat ook uit het niks'

Blind verrast door schorsing Onana: 'Voor ons kwam dat ook uit het niks'

8 feb 2021, 18:08

Daley Blind heeft vandaag voor de camera bij ESPN gereageerd op de schorsing van André Onana. Ajax liet afgelopen vrijdag weten dat de keeper voor twaalf maanden geschorst is door de UEFA vanwege een positief afgelegde dopingtest.

Blind schrok toen hij het nieuws te horen kreeg. 'Voor ons kwam dat natuurlijk ook uit het niks. Maar we moeten gewoon door. We hebben het er natuurlijk wel over, maar daarna ga je weer over tot de orde van de dag. Er moet gewerkt worden en toegeleefd worden naar de volgende wedstrijden. Het is zaak om scherp te blijven', zo vertelt Blind.

Uiteraard is dat geen makkelijke zaak. De verdediger heeft in ieder geval wel vertrouwen in een goede afloop. 'Laten we zeggen dat het beroep nog loopt en misschien valt de schade nog wel wat lager uit. Dat hij een fantastische keeper is weten we allemaal en we zullen hem zeker missen, maar we hebben ook goede keepers achter de hand. Die zullen er meteen staan, dat weet ik zeker.'

Johan over schorsing Onana: ‘Heel amateuristisch dat hij zomaar een pilletje inneemt’

Johan over schorsing Onana: ‘Heel amateuristisch dat hij zoma...
4:51
Johan over schorsing Onana: ‘Heel amateuristisch dat hij zoma...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.