Terug

Volg Vandaag Inside

Blind: 'Veel lering trekken uit de countermogelijkheden van Polen'

Blind: 'Veel lering trekken uit de countermogelijkheden van Polen'

19 nov 2020, 01:10

Daley Blind sprak na de wedstrijd tegen Polen (1-2) van een verdiende zege voor Oranje. 'We waren ernaar op zoek, het was hopen dat de bal een keer goed zou vallen. En dat gebeurde gelukkig, een gouden wissel', doelde hij lachend op zijn eigen wissel in de slotfase waarna Georginio Wijnaldum nog in dezelfde minuut raak kopte. 'Over de hele wedstrijd gezien, hadden we ook het recht om hier te winnen.'

Blind beaamde dat Nederland voor de rust te veel kansen aan Polen had weggegeven. 'Na de rust niet, maar voor de rust wel', zei de Ajacied bij de NOS. 'We zetten wat hoger op het veld druk, terwijl we voorheen wat compacter speelden en verder inzakten. Dat moet er nog wat beter worden ingeslepen. Dat heeft tijd nodig. We gaan graag vooruit, maar we zullen veel lering moeten trekken uit de countermogelijkheden die we tegen kregen.'

Johan was maandag in Veronica Inside behoorlijk kritisch op Blind. Bekijk hieronder het fragment.

'Het is afgelopen met Daley Blind, die kan niet meer mee'
2:54
'Het is afgelopen met Daley Blind, die kan niet meer mee'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.