Terug

Volg Vandaag Inside

Blind keert terug in wedstrijdselectie Ajax

Blind keert terug in wedstrijdselectie Ajax

7 feb 2020, 14:40

Daley Blind kan zondag zijn rentree maken voor Ajax. Trainer Erik ten Hag heeft hem opgenomen in zijn selectie voor de uitwedstrijd tegen FC Utrecht. "Daar zijn we heel content over", zei de coach van Ajax die nog in het midden liet of hij Blind ook laat beginnen. "Hij is al een tijdje aan het opbouwen. Nu kan hij de volgende stap zetten."

De 29-jarige Blind stond twee maanden aan de kant met een ontstoken hartspier. Hij ging op 10 december tijdens een thuiswedstrijd tegen Valencia naar de grond, terwijl er niemand bij hem in de buurt stond.

Onderzoek in het ziekenhuis wees uit dat zijn hartspier was ontstoken. Vervolgens werd er een defibrillator bij de verdediger aangebracht. Blind mocht geen grote fysieke inspanningen leveren totdat testen uitwezen dat hij weer helemaal in orde was. Blind hervatte vorige week de groepstraining, nadat doktoren toestemming hadden gegeven.

Voor Hakim Ziyech (kuit), Quincy Promes (hamstring), David Neres (knie), Joël Veltman (knie) en Zakaria Labyad (knie) komt de uitwedstrijd tegen FC Utrecht te vroeg.

VIDEO - Koffie met Kieft: 'Blind is weergaloos goed momenteel'

Koffie met Kieft: 'Blind is weergaloos goed momenteel'
7:21
Koffie met Kieft: 'Blind is weergaloos goed momenteel'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.