Terug

Volg Vandaag Inside

Blind terug in de basis bij Ajax tegen Sparta na hartproblemen

Blind terug in de basis bij Ajax tegen Sparta na hartproblemen

13 sep 2020, 15:29

Daley Blind begint om 14.30 uur met Ajax aan de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Trainer Erik ten Hag ziet geen reden om zijn verdediger nog even aan de kant te houden.

Blind ging op 25 augustus ineens op de grond zitten tijdens een oefenduel met Hertha, zonder dat er een tegenstander in de buurt was. Hij verliet op eigen kracht het veld en had geen grote klachten meer. Ten Hag vertelde na de wedstrijd dat de defibrillator (ICD) van zijn viceaanvoerder was afgegaan. Blind keerde vorige week na uitvoerig medisch onderzoek terug op het trainingsveld.

Noussair Mazraoui krijgt als rechtsback de voorkeur boven Sergino Dest. De Braziliaan Antony debuteert op de rechterflank in de eredivisie. Zakaria Labayd start als spits, na enkele goede optredens in de voorbereiding. David Neres, pas net weer fit, begint op de bank.

Opstelling Ajax: Onana; Mazraoui, Schuurs, Blind en Tagliafico; Álvarez, Promes en Gravenberch; Antony, Labyad en Tadic.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.