Terug

Volg Vandaag Inside

Blind solliciteert naar contract voor leven

Blind solliciteert naar contract voor leven

12 mei 2019, 19:58

Als directeur voetbalzaken Marc Overmars verstandig is, dan geeft hij Daley Blind een contract voor het leven. De Amsterdammer verliet Ajax in 2014 na vier landstitels op rij. Hij keerde afgelopen zomer terug naar zijn geliefde club met maar een doel. Het eerste kampioenschap in vijf jaar.

,,Ik zal Marc eens bellen", lachte Blind na de zege op FC Utrecht (4-1). ,,Zo had ik het nog niet meteen bekeken. We zijn er nog niet, maar het klopt dat het nu eigenlijk niet meer mis kan gaan. Wij winnen en AZ verslaat PSV", doelde hij op de uitslag in Alkmaar (1-0). ,,Drie punten en veertien doelpunten voor op PSV. Lekker."

Blind en Dusan Tadic namen het voortouw na het pijnlijke verlies tegen de Spurs (2-3). ,,Ik was zelf ook kapot, dat ben ik eigenlijk nog", zei Blind. ,,Ik heb nog niet goed geslapen sinds woensdag. Maar wij hebben inderdaad benadrukt dat we de titel nooit meer mogen laten lopen. Dat hebben we ook laten zien tegen Utrecht."

,,Al na 38 seconden staan we achter", zei Blind. ,,Maar we geven niet zo maar op. We leken wel een zwerm bijen. Zo renden we met z'n allen naar de bal. Ziyech voorop, Hakim liet weer zien hoe belangrijk hij voor ons is. Misschien dat we even met z'n allen wat gaan eten, maar woensdag spelen we onze kampioenswedstrijd. We hebben er zin in."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.