Terug

Volg Vandaag Inside

Blind rest van het seizoen uitgeschakeld

Blind rest van het seizoen uitgeschakeld

1 apr 2021, 17:40

Daley Blind verwacht dat hij dit seizoen niet meer in actie komt voor Ajax. Hij heeft dinsdag tijdens de uitwedstrijd van het Nederlands elftal tegen Gibraltar de voorste enkelband van zijn linkerenkel gescheurd en moet geopereerd worden. Blind hoopt dat hij nog wel met het Nederlands elftal aan het EK kan deelnemen.

'Na onderzoek in het ziekenhuis bleek dat er gelukkig geen schade aan de knie is, maar dat de voorste enkelband van mijn linkerenkel gescheurd is', laat Blind via Ajax weten. 'Ik neem aan dat mijn seizoen bij Ajax voorbij is. Ik zal volgende week een operatie ondergaan. Als alles goed gaat tijdens de revalidatie, hoop ik dat ik deze zomer alsnog het EK kan halen. Natuurlijk ben ik vreselijk teleurgesteld. Je speelt voetbal om trofeeën te winnen en die trofeeën zullen de komende maanden gewonnen worden. Natuurlijk wilde ik erbij zijn. Het is tot dusver een prachtig seizoen geweest bij Ajax. Dat eindigt nu heel abrupt voor mij.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.