Terug

Volg Vandaag Inside

Blind over duel tegen Atalanta: 'Ik zal niet tevreden zijn met een punt'

Blind over duel tegen Atalanta: 'Ik zal niet tevreden zijn met een punt'

27 okt 2020, 09:00

Ajax heeft een goed resultaat nodig in de uitwedstrijd tegen Atalanta om niet vroeg in groepsfase van de Champions League al achterop te raken. 'Natuurlijk beseffen wij dat de drie punten belangrijk zijn voor ons', aldus Daley Blind. 'Uit moeten we minimaal een punt halen, maar ik zou dan niet tevreden zijn.'

Ajax verloor vorige week de eerste groepswedstrijd tegen Liverpool (0-1) en Atalanta haalde flink uit tegen het Deense FC Midtjylland (0-4), dat nu op bezoek mag bij de kampioen van Engeland. De achtste finales raken even uit zicht voor Ajax als het dinsdagavond op een achterstand van 6 punten op Atalanta en Liverpool staat.

'Volgens mij is het wel vaker gebeurd dat een ploeg drie keer verliest en nog doorgaat in de poule\, zei Blind. 'Ook Atalanta zelf deed het zo vorig seizoen en bereikte zelfs de kwartfinale. We hebben ze goed geanalyseerd en weten ook hoe sterk we kunnen zijn als team.'

Ajax mist de voorlopig geblesseerde Mohammed Kudus en Klaas-Jan Huntelaar, die niet wedstrijdfit is. Bij Atalanta, de verrassende nummer 3 van het vorige seizoen in de Serie A, ontbreekt de geblesseerde Marten de Roon. Hans Hateboer en Sam Lammers kunnen wel vanaf 21.00 uur tegen Ajax uitkomen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.