Terug

Volg Vandaag Inside

Blind reageert op gelekt bericht over vertrek bij Ajax

Blind reageert op gelekt bericht over vertrek bij Ajax

15 dec 2022, 16:00

Daley Blind is niet blij met het nieuwsbericht over zijn aanstaande vertrek bij Ajax deze winter. Volgens de Oranje-international klopt er ook he-le-maal niets van.

Dat schrijft blind in een reactie op Twitter. Woensdagavond werd gemeld dat Ajax het transferverzoek van Blind zou hebben gehonoreerd. Ajax had Blind liever behouden, maar de club heeft de beslissing uit respect genomen voor Blind. De linksback raakte zijn basisplek voor het WK kwijt. De laatste wedstrijden voor de winterstop mocht Owen Wijndal voornamelijk beginnen op de linksbackpositie.

Daags na het nieuwsartikel schrijft Blind: "Zo jammer maar typisch dat dit binnen een dag bij de ‘media’ ligt. Het is ook nog eens een verkeerde afspiegeling van zaken. Zucht.."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.