Terug

Volg Vandaag Inside

'Blind is weer begonnen met zijn trainingsprogramma'

'Blind is weer begonnen met zijn trainingsprogramma'

18 jan 2020, 14:49

Daley Blind herstelt momenteel van een ontstoken hartspier. Vorige maand werd bij hem een defibrillator aangebracht. De verdediger mag geen grote fysieke inspanningen leveren, totdat testen uitwijzen dat hij weer helemaal in orde is. Ajax wilde vrijdag weinig kwijt over het herstel van Blind. Danny Blind, de vader van Daley, geeft bij Ziggo Sport iets meer duidelijkheid.

'Het gaat opzich goed. Hij is weer begonnen met zijn trainingsprogramma. Er wordt nu per dag bekeken hoe dat gaat en wat dan het vervolg moet zijn. Hij moet het langzaam weer opbouwen. Hij is weer aan het optrainen. Gisteren heeft Erik ten Hag er ook wat over gezegd, ook om te voorkomen dat iedere dag dezelfde vraag komt. Het wordt gewoon per dag bekeken', aldus de oud-bondscoach.

Hij kan nog niet zeggen wanneer Daley mogelijk zijn rentree maakt. 'Natuurlijk heeft iedereen wel iets in zijn hoofd, maar het lijkt mij niet verstandig om daar nu iets over te zeggen.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.