Terug

Volg Vandaag Inside

Blind hoopt op United in kwartfinale

Blind hoopt op United in kwartfinale

14 mrt 2019, 14:57

Daley Blind hoeft niet lang na te denken als hij mag zeggen wie zijn favoriete tegenstander voor Ajax in de kwartfinale is. ,,Dat lijkt me duidelijk", zei de international die afgelopen zomer na vier jaar Manchester United terugkeerde bij Ajax. ,,Ja, voor mij zou United het mooiste zijn."

De kans dat Ajax vrijdag na 12.00 uur daadwerkelijk aan United wordt gekoppeld, is één op zeven. Het is namelijk een open loting zonder plaatsing, waarbij ploegen uit hetzelfde land ook tegen elkaar kunnen loten. De kans op een Engelse tegenstander is groot. Behalve United zijn ook Manchester City, Liverpool en Tottenham Hotspur nog in de race. FC Barcelona, Juventus en FC Porto zijn de andere mogelijke opponenten van de club uit Amsterdam.

Trainer Ten Hag kijkt ook uit naar vrijdag, als er rond het middaguur in Nyon wordt geloot voor de kwartfinales en halve finales. Hij liet zich niet verleiden tot het noemen van een favoriete tegenstander. ,,Omdat ik er toch geen invloed op heb", verklaarde hij. ,,Ik richt me helemaal op zondag, omdat we dan bij AZ moeten winnen."

Check de loting van de UEFA Champions League-kwartfinale vrijdag vanaf 12.00 uur live op onze

-

pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.