Terug

Volg Vandaag Inside

Blind gaat met de wedstrijdbal naar huis

Blind gaat met de wedstrijdbal naar huis

16 dec 2018, 18:30

AMSTERDAM (ANP) - Met de wedstrijdbal onder zijn arm wandelde Daley Blind naar de kleedkamer van Ajax na de monsterzege op De Graafschap (8-0). ,,Daar moeten alle spelers maar even hun handtekening op zetten", zei Blind lachend. ,,Die gaat mooi mee naar huis."

Maar liefst drie keer scoorde Daley Blind tegen de hekkensluiter van de eredivisie, net zoveel als in al zijn vorige 134 duels voor Ajax bij elkaar. Vader Danny geloofde zijn ogen bijna niet op het ereterras van de Johan Cruijff ArenA. ,,Het is mooi dat ik hem nog kan verrassen", zei zoonlief.

Zijn eerste treffer na 65 minuten was er één om in te lijsten. Daarna volgde een intikker en in de slotminuut besloot Blind nog één keer mee naar voren te lopen. ,,Ik dacht: ik geef de bal niet meer af. Dit was mijn kans om drie keer te scoren. Dat gebeurt mij misschien nooit meer", zei de Amsterdammer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.