Terug

Volg Vandaag Inside

Blind: Frenkie beter beschermen

Blind: Frenkie beter beschermen

28 okt 2018, 18:59

AMSTERDAM (ANP) - Als je Feyenoord in de openingsfase zag voetballen tegen Ajax dan leek het wel of de spelers van de bezoekers uit Rotterdam de opdracht hadden om Frenkie de Jong uit de wedstrijd te schoppen. ,,Natuurlijk mag je hard spelen", zei Daley Blind. ,,Maar de scheidsrechter had vaker moeten ingrijpen."

,,Ik denk dat je een speler als Frenkie de Jong als scheidsrechter beter moet beschermen", vervolgde Blind. ,,Na die overtreding van Toornstra na twee minuten was ik blij dat de enkel van Frenkie nog heel was. En de scheidsrechter had ook nog wel een paar keer een gele kaart kunnen geven voor een overtreding op Frenkie. Ik neem aan dat het niet de bedoeling was van Feyenoord. Maar een zware overtreding is een zware overtreding"

Op advies van zijn videoscheidsrechter gaf Björn Kuipers wel al na vijf minuten een rode kaart aan Jeremiah St. Juste voor een smerige overtreding op Nicolás Tagliafico. ,,Daarna was het best makkelijk voor ons", zei Blind. ,,Ik vond dat we ook helemaal niet goed speelden. We waren heel onzorgvuldig. Maar 3-0 is 3-0. Dat is een lekkere uitslag."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.