Terug

Volg Vandaag Inside

Blind: 'Er is zeker nog een kans op het EK'

Blind: 'Er is zeker nog een kans op het EK'

1 mei 2021, 17:50

Daley Blind heeft goede hoop dat hij komende zomer met Oranje nog kan deelnemen aan het EK. De Ajacied liep eind maart met het Nederlands elftal tegen Gibraltar een forse enkelblessure op. Hij onderging een operatie en werkt sindsdien aan zijn herstel. "Er is zeker nog een kans op het EK", liet hij bij ESPN weten, kort nadat Ajax de 35e landstitel had veiliggesteld tegen FC Emmen (4-0).

"Het seizoen bij Ajax is waarschijnlijk over, zoals we eerder al aangaven in een persbericht toen het net was gebeurd", vervolgde Blind. "Maar het begin van het EK is zeker nog haalbaar. Er is hoop en zolang dat er is, werk ik elke dag keihard om erbij te kunnen zijn."

Blind veroverde met Ajax voor de zesde keer de landstitel. "Het is zeker een ander kampioenschap dan de voorgaande keren. Ik kan er ook van genieten, maar het doet ook een beetje pijn dat ik nu niet op het veld kon staan."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.