Terug

Volg Vandaag Inside

Blind en Schuurs bij volgende kaart geschorst in Europa League

Blind en Schuurs bij volgende kaart geschorst in Europa League

24 feb 2021, 15:30

Daley Blind en Perr Schuurs kunnen zich donderdag tijdens het thuisduel van Ajax met Lille geen kaart meer permitteren. Bij een volgende prent zijn ze geschorst voor het eerstvolgende Europese duel van hun club.

Blind en Schuurs kregen dit seizoen in de Champions League en Europa League al twee gele kaarten. Ryan Gravenberch is donderdag wel weer beschikbaar. Hij miste vorige week de gewonnen uitwedstrijd bij Lille (1-2) vanwege een schorsing.

De winnaar van het tweeluik tussen Ajax en Lille kwalificeert zich voor de achtste finales van de Europa League, die op 11 en 18 maart worden afgewerkt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.