Terug

Volg Vandaag Inside

Blind en Huntelaar lusten wel een biertje

Blind en Huntelaar lusten wel een biertje

27 nov 2018, 23:22

ATHENE (ANP) - Daley Blind was nog ballenjongen in de ArenA toen Ajax onder leiding van zijn vader dertien jaar geleden voor het laatst mocht overwinteren in de Champions League. Klaas-Jan Huntelaar stond toen op het punt zijn eerste contract in Amsterdam te tekenen en Matthijs de Ligt moest zijn zevende verjaardag nog vieren.

Zo zeldzaam en bijzonder is het dus dat Ajax zich weer bij de laatste zestien clubs in de koningsklasse van het Europese clubvoetbal heeft geschaard. ,,Dat gaan we even vieren", jubelde Blind na de zege op AEK Athene (0-2). ,,Ja, dat worden wel een paar biertjes in het hotel. Dat hebben we toch wel verdiend."

,,Samen feestvieren brengt ons nog dichter bij elkaar", zei Huntelaar lachend. ,,Wat ik graag drink? Nou, best veel eigenlijk. Wat er op het menu staat."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.