Terug

Volg Vandaag Inside

Blind debuteert bij Bayern in doelpuntrijk duel met Salzburg

Blind debuteert bij Bayern in doelpuntrijk duel met Salzburg

13 jan 2023, 20:39

Daley Blind heeft vrijdag zijn debuut gemaakt bij Bayern München. De van Ajax overgekomen verdediger viel in de oefenwedstrijd tegen Red Bull Salzburg na ruim een uur spelen in, bij een achterstand van 3-1. Het duel in München eindigde uiteindelijk in 4-4.

Voor ongeveer 2000 toeschouwers, op het trainingscomplex van Bayern, maakten Leroy Sané, Arijon Ibrahimovic, Kingsley Coman en Mathys Tel de doelpunten voor het elftal van trainer Julian Nagelsmann. Middenvelder Ryan Gravenberch had een basisplaats bij Bayern, Matthijs de Ligt ontbrak met een blessure.

Bayern München hervat volgende week vrijdag de competitie met een uitwedstrijd tegen RB Leipzig. Bayern is na vijftien duels koploper en heeft 4 punten voorsprong op eerste achtervolger SC Freiburg en 6 punten op Leipzig.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.