Terug

Volg Vandaag Inside

Blind blij met vrijheid bij ADO

Blind blij met vrijheid bij ADO

24 feb 2019, 16:18

DEN HAAG (ANP) - Een beetje verbaasd merkte Daley Blind dat de spelers van ADO Den Haag hem alle vrijheid gunden om het spel van Ajax op te bouwen. ,,Ze wilden Frenkie de Jong niet aan de bal hebben en verdedigden ook Matthijs de Ligt. Ik vond het prima, maar had het als ik hen was niet zo gedaan."

Want Blind was vooral voor rust bij de gevaarlijkste momenten van Ajax betrokken. Hij bood David Neres een enorme kans en bereidde de 1-1 van Donny van de Beek voor. ,,Ik denk dat we het goed hebben gedaan. We hebben het spel gedomineerd op een stroef kunstgrasveld. Wat zal ik blij zijn als de eredivisie massaal voor gras gaat kiezen. Het is zo lastig om hier op te voetballen."

Blind: ,,In de tweede helft zag je dat ze het steeds lastiger konden belopen. Na onze 3-1 was het wel klaar. Het is mooi dat we nog uitlopen naar 5-1. Dit was een prima wedstrijd van ons."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.