Terug

Volg Vandaag Inside

Blind aanvoerder van Ajax in oefenduel met Panathinaikos

Blind aanvoerder van Ajax in oefenduel met Panathinaikos

22 juli 2019, 20:40

Daley Blind start maandagavond als aanvoerder van Ajax aan het oefenduel met Panathinaikos. Afgelopen zondag, toen Ajax een oefenduel speelde tegen Istanbul Basaksehir, droeg Tadic nog de aanvoerdersband. Nu starten Blind en Tadic opnieuw in de basis, maar is Blind de captain van de Amsterdammers.

Ten Hag leek na afloop van het duel tegen Istanbul Basaksehir te hinten op een blijvend aanvoerderschap voor Dusan Tadic. Vandaag krijgt Blind dus de kans, ondanks dat ook Tadic in de basis begint.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.