Terug

Volg Vandaag Inside

'Blessure Frenkie de Jong ziet er niet goed uit'

4 mrt 2024, 08:34

FC Barcelona-trainer Xavi vreest dat hij enkele wedstrijden niet over Frenkie de Jong kan beschikken. De middenvelder van Oranje moest tijdens de uitwedstrijd tegen Athletic Club uit Bilbao al na een klein half uur van het veld worden gereden. Ook Pedri raakte geblesseerd.

"Het is een trieste dag", zei Xavi voor de camera van Movistar Plus. "We zullen tussen zondag en maandag meer te weten komen over hun blessures, maar het ziet er niet goed uit. Ik kan me voorstellen dat beiden een aantal wedstrijden uitgeschakeld zullen zijn."

FC Barcelona heeft maandag nog niet gereageerd. De Catalanen schreven bij een foto van de twee wel: "Frenkie en Pedri, we steunen jullie. Hou jullie sterk."

De Jong mist mogelijk de komende twee interlands van Oranje. Op 22 maart is Schotland de tegenstander van de ploeg van bondscoach Ronald Koeman en vier dagen later Duitsland.

René van der Gijp vergeleek Frenkie de Jong onlangs nog met spelers als Willem van Hanegem, Frank Rijkaard, Ruud Gullit en Marco van Basten. Bekijk de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.