Terug

Volg Vandaag Inside

Blessure Feyenoord-doelman Bijlow valt mee

Blessure Feyenoord-doelman Bijlow valt mee

11 apr 2021, 16:51

De blessure van Feyenoord-doelman Justin Bijlow valt mee. Dat verzekerde hij bij ESPN kort nadat hij in het gewonnen duel met FC Utrecht (1-2) was uitgevallen. "De volgende wedstrijd ben ik er weer bij."

Bijlow raakte geblesseerd, niet voor het eerst dit seizoen, na een botsing met Gyrano Kerk toen de extra tijd al was begonnen. "Het was even schrikken en heel pijnlijk. Maar toen ik in de kleedkamer kwam trok de pijn al weg. Gelukkig ben ik net onder mij knie geraakt en niet op de knie. Het is niks ernstigs."

In verband met de bekerfinale tussen Ajax en Vitesse komt Feyenoord komend weekeinde niet in actie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.