Terug

Volg Vandaag Inside

Blessure bij Rico Verhoeven zorgt voor uitstel van titelgevecht tegen Antonio Plazibat

Blessure bij Rico Verhoeven zorgt voor uitstel van titelgevecht tegen Antonio Plazibat

12 jan 2023, 15:19

Het titelgevecht tussen Rico Verhoeven en Antonio Plazibat, dat vandaag op een persconferentie aangekondigd zou worden, wordt uitgesteld door een blessure bij Verhoeven.

Het hele evenement Collision 5, dat in maart zou plaatsvinden, wordt daardoor tot nader order opgeschoven. Rico Verhoeven liep zijn blessure gisteren op tijdens de training.

Voor Verhoeven, die al sinds 2014 onafgebroken wereldkampioen is, wordt het zijn eerste titelgevecht sinds hij in oktober 2021 Jamal Ben Saddik versloeg. De Brabander liep tijdens het gevecht met de Belg een oogblessure op en stond sindsdien nog maar één keer in de kring. Hij won afgelopen oktober van landgenoot Hesdy Gerges op zijn eigen gala Hit It in het Rotterdamse Ahoy.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.