Terug

Volg Vandaag Inside

Blessure Bergwijn valt mee

Blessure Bergwijn valt mee

4 feb 2019, 20:08

EINDHOVEN (ANP) - De blessure van Steven Bergwijn lijkt mee te vallen. PSV laat weten dat het voorlopig van dag tot dag bekijkt wanneer de vleugelaanvaller weer inzetbaar is.

PSV doet geen exacte mededelingen over de aard van de blessure die Bergwijn zondag tegen Fortuna Sittard opliep. Maar de aanvaller ligt er in ieder geval niet voor maanden uit, zoals even werd gevreesd. Volgens de eerste berichten zou Bergwijn zijn kuitbeen misschien wel hebben gebroken. Bergwijn liet zich zondag en maandag onderzoeken in een ziekenhuis.

Het nieuws over de blessure is niet alleen goed nieuws voor Mark van Bommel die zondag met zijn ploeg op bezoek gaat bij FC Utrecht. Het lijkt er op dat Bergwijn in maart ook voor het Nederlands elftal in actie kan komen tijdens de kwalificatieduels voor het EK met Wit-Rusland en Duitsland.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.