Terug

Volg Vandaag Inside

'Blessure Barca-spits houdt Suárez in Barcelona'

'Blessure Barca-spits houdt Suárez in Barcelona'

21 sep 2020, 10:42

Ronald Koeman kan bij Barcelona voorlopig niet beschikken over aanvaller Martin Braithwaite. De Deense international heeft tijdens de training een dijbeenblessure opgelopen. Hij moet mogelijk een operatie ondergaan. Dat zou betekenen dat hij tot het einde van dit kalenderjaar uit de roulatie is.

Door het wegvallen van Braithwaite is de kans wat groter geworden dat Luis Suárez toch gewoon bij Barcelona blijft. FC Barcelona beschikt niet over de financiële middelen om een vervanger voor Braithwaite te halen en zal eerst spelers moeten verkopen. Koeman liet eerder weten dat Suárez mocht vertrekken uit Camp Nou. Een beoogde transfer naar Juventus ketste echter af.

Barcelona begint komende zondag aan de Spaanse competitie met de thuiswedstrijd tegen Villarreal.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.