Terug

Volg Vandaag Inside

Bizzey tegen Bas Nijhuis: 'Je hebt óf MDMA op, óf je zit te liegen!'

Bizzey tegen Bas Nijhuis: 'Je hebt óf MDMA op, óf je zit te liegen!'

20 juni 2022, 14:59

Scheidsrechter Bas Nijhuis is samen met rapper Bizzey en oud-Bachelor-deelneemster Indigo te gast in de nieuwste aflevering van Bluf van SLAM! In het programma met presentator Jay Jay Boske nemen de spelers het tegen elkaar op in een pokerspel: ze moeten erachter zien te komen of elkaars verhalen waar zijn, of gebluft. Bas Nijhuis weet Bizzey en Indigo met een waargebeurd verhaal op het verkeerde been te zetten, terwijl Bizzey toch echt zeker lijkt te weten dat de scheidsrechter niet de waarheid vertelt: 'Je hebt óf MDMA op, óf je zit te liegen.' Bekijk het in de video hieronder!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.