Terug

Volg Vandaag Inside

Bizot debuteert woensdag in Oranje, Krul keept in Nations League

Bizot debuteert woensdag in Oranje, Krul keept in Nations League

10 nov 2020, 16:45

Marco Bizot maakt woensdag zijn debuut voor het Nederlands elftal. Dat zei bondscoach Frank de Boer in Zeist, in zijn vooruitblik op het oefenduel met Spanje. Tim Krul verdedigt zondag tegen Bosnië en Herzegovina en volgende week woensdag tegen Polen het doel. Dat zijn twee wedstrijden die deel uitmaken van de Nations League.

'Als er in de wedstrijden tegen Bosnië en Polen iets met Krul gebeurt, heeft Bizot zijn vuurdoop alvast gehad', legde De Boer uit. De bondscoach kan de komende duels niet beschikken over Jasper Cillessen, zijn eerste doelman. Cillessen viel vrijdag uit op de training van Valencia. De later opgeroepen keeper Justin Bijlow van Feyenoord meldde zich ook af met een blessure.

'Jasper heeft een zware blessure opgelopen, hij is er een tijdje uit', aldus De Boer. 'We moeten even door de zure appel heen bijten. We hebben nog steeds doelmannen met genoeg kwaliteiten op de lijst staan.'

Johan opperde in Veronica Inside de 37-jarige Pasveer voor Oranje; René ging stuk. Bekijk hieronder het fragment.

Johan oppert 37-jarige Pasveer voor Oranje; René gaat stuk!
3:12
Johan oppert 37-jarige Pasveer voor Oranje; René gaat stuk!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.