Bizarre slotfase bij Volendam - Jong Ajax: 2 doelpunten in 95ste minuut

23 feb 2021, 22:11

Vanavond stond de wedstrijd tussen Volendam en Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie op het programma. Die wedstrijd kende een bizarre ontknoping.

Tot de 84ste minuut was er geen vuiltje aan de lucht voor Jong Ajax dat toen nog met 0-2 aan de leiding ging. In de 85ste minuut was het Zakaria el Azzouzi die Volendam terugbrengt tot 1-2. Maar dan moeten er nog vijf minuten aan blessuretijd aanbreken. Wat daar gebeurt…

In de 95ste minuut tekent Samuele Mulattieri voor de gelijkmaker. Terwijl ESPN de herhaling van de 2-2 nog uitzendt, gaat het helemaal mis voor Jong Ajax. Aanvoerder Youri Regeer geeft de bal direct na de aftrap op kinderlijke wijze aan Volendam. Het is El Azzouzi die die fout direct afstraft en de winnende voor Volendam maakt.