Terug

Volg Vandaag Inside

'Bizarre details onthuld over salaris Erling Haaland'

'Bizarre details onthuld over salaris Erling Haaland'

31 mrt 2021, 12:47

De kans is groot dat Erling Haaland na dit seizoen vertrekt bij Borussia Dortmund. De aanvaller wordt al maanden in verband gebracht met verschillende Europese topclubs. Volgens The Sun eist de Noor een bizar salaris.

Haaland zou volgens de Engelse krant een salaris van maar liefst 700.000 euro willen hebben. Manchester City wil de doelpuntenmachine van Borussia Dortmund dolgraag hebben en heeft hem een contract aangeboden voor vijf jaar, wat neerkomt op een totaalbedrag van 350 miljoen euro.

De 20-jarige Haaland heeft nog een contract tot medio 2024 bij Borussia Dortmund. Haaland maakte dit seizoen in de Bundesliga alweer 21 doelpunten in 21 wedstrijden en tien doelpunten in zes Champions League-duels.

Vorige week meldde ESPN dat Haaland minimaal 180 miljoen euro moet gaan opleveren. Die Borussen hebben de vraagprijs vastgesteld vanwege de enorme interesse in Haaland.

Wim en Johan lovend over Haaland: 'Het is een wonder wat je ziet'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.