Terug

Volg Vandaag Inside

Bizar: topless dame gaat op gestrande dolfijn liggen

Bizar: topless dame gaat op gestrande dolfijn liggen

20 juli 2022, 14:25

Strandgangers bij de kust van Zandvoort hebben dinsdagmiddag een spitssnuitdolfijn, die dreigde te stranden, kunnen keren richting de zee. Tot verbazing van vele strandgasten besloot een ontblote vrouw vervolgens echter om op de dolfijn te gaan liggen.

In een video op Dumpert is te zien dat badgasten een dolfijn terugduwen naar diepere wateren. Op het moment dat het dier weer kan zwemmen komt er een ontblote mevrouw in beeld. Op het eerste gezicht lijkt de dame alleen het beestje te willen begeleiden, maar besluit vervolgens om, tot twee keer toe, op de gestresste dolfijn te gaan liggen. En dat tot afschuw van omstanders, die de ongeklede mevrouw tot de orde roepen.

SOS Dolfijn meldde dinsdagavond dat het lijkt te gaan om in totaal drie spitssnuitdolfijnen die zijn waargenomen. De stichting noemde dit eerder op de dag 'verontrustend', omdat het gaat om diepzeedieren die niet goed weten te overleven in de Noordzee. Een reddingsteam van SOS Dolfijn rukte daarom uit.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.