Terug

Volg Vandaag Inside

BIZAR: Schalke-spelers moeten vluchten voor supporters na degradatie

BIZAR: Schalke-spelers moeten vluchten voor supporters na degradatie

21 apr 2021, 10:40

Schalke 04 verloor gisteravond met 1-0 van Arminia Bielefeld en daardoor degradeerde de club naar de Tweede Bundesliga. Het leidde tot veel woede en frustratie bij de supporters die de spelers dan ook opvingen bij het stadion.

Het leverde vannacht bizarre beelden op. De spelers van Schalke moesten namelijk vluchten voor de boze menigte. Op beelden is te zien dat de selectie hard van de bus wegrent.

Inmiddels heeft Schalke een bericht geplaatst op de eigen website waarin het ingaat op de ontmoeting tussen spelers en supporters van afgelopen nacht. 'Individuele, niet-toegewezen mensen overschreden een grens die ontoelaatbaar is voor Schalke 04', zo schrijft de club. 'Met alle begrijpelijke frustratie en alle begrijpelijke woede over degradatie naar de 2e Bundesliga: de club zal het nooit accepteren als de fysieke integriteit van zijn spelers en medewerkers in gevaar wordt gebracht. Maar dat is precies wat er gisteravond gebeurde door de acties van individuen. De club veroordeelt dit gedrag in de sterkst mogelijke bewoordingen en profileert zich vanzelfsprekend tegenover haar medewerkers.'

De Duitse club is inmiddels begonnen met de verwerking ervan. Tot die tijd zal Schalke geen opmerkingen meer plaatsen totdat er meer informatie naar boven is gekomen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.